Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovsjunga något

Mitt budskap
var enkelt och kort
sa han
med en suck
tyvärr
så kort
att ingen hann tänka
innan de sprang
till nästa tvättstugetid,
till nästa affär
till nästa träningslokal
Eftertanken
hans inte med
Vi lovsjunger pengar
och prylar
istället




Fri vers av Tea Alex
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 18:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och Hans budskap har ingen som helst koppling till den hedendom som kallas jul.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex