Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 januari 2008: Namnsdagslimerick till Nyårsdagen

 

 

Ack, Nyårsdagen, du söte!

Du utgör vårt spännande möte

med ännu ett år.

Och ett otydligt spår

till allt okänt du bär i ditt sköte.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-31 09:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Enligt min åsikt säger blotta förståndet:
nyår bör flyttas bakåt till vintersolståndet.
Sylvester med nyår har icke ett iota att göra —
nej talet om dennes "nyår" vill jag icke höra.
2009-01-02

  Njord
Fyndigt och snyggt diktad limerick
Gott Nytt År
2009-01-01

  drakbruden VIP
Visst är det spännande med nytt år igen! Fint snickrat. Gott Nytt År!!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP