Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A RIP, barnbarn på väg, Gott Nytt År!



Året slutade
med död hoppas på ett nytt
år med mycket liv




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-31 13:13



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Så koncentrerat och sant! Som alltid!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP