Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kareninas nyårslöfte inspirerade


Kritik på en text (127)

.
.
.
.
...ett sådant löfte begärligt
inte alldeles besvärligt
att infria eller ens i virvlande dans
ge även vänskaper en chans
att infinna sig på nytt så härligt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-01-01 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP