Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är för dödshjälp, har man rätt att leva har man rätt att dö.


Vänta på din frihet

Om hon längtar
får hon vänta
längre
och längre
in i smärtornas värld
med plågsamma vindar

Hon vill
men får inte

du får leva
men inte dö
du får längta
men inte lyckas

Sakta
måste du vänta
på din frihet




Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex