Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ska en gamal och sjuk människa inte få dö när hon vill? Jag är för dödshjälp.


En ovärdig väntan

Ge mig mitt liv
så ska jag
avsluta det
sa hon

Men hon gavs
inte sitt liv
hon fick vänta
istället

i en timme
i en dag
i en vecka
tills luften tog slut
och hon fick dö

Det var för sent
tyckte hon själv
Det var naturligt
tyckte andra
Det var en ovärdig väntan
tycker jag




Fri vers av Tea Alex
Läst 115 gånger
Publicerad 2009-01-02 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex