Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man är gamal och sjuk tycker jag att man kan få dö när man känner att man är redo. Jag är för dödshjälp.


Din stillhet

Genom en metallfärgad
liten, rund och glasad ljusstake
med hjärtan
lyser din livskraft
genom blått glas
Den växlar om
och blir till dödskraft
emellanåt

Men inte tillräckligt

Inte tilllräckligt
för att vila
inte tillräckligt
för att få sova
inte tillräckligt
för att dra sin sista suck

Sakta får du
vänta
på din stillhet




Fri vers av Tea Alex
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 11:39



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Lindy!

Vackra funderingar. Själv är jag inte lika övertygad om dödshjälpens förträfflighet. Hälsar Fredrik
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex