Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att verkligen våga vara den jag är.


Att våga

Bredbent står jag vid klippans kant och håller skapelsen i mina utsträckta händer
Nervös upplever jag kontakten
Kontakten med mitt liv
Jag vill öppna händerna och låta skapelsen falla fritt
Hämningslöst och utan kontroll
Jag tillåter mig själv att vara den jag är
Fullt ut
Hämningslöst och utan kontroll
Jag följer min inre längtan
Jag släpper illusionerna om alla måsten
Jag låter skapelsen falla och dansar med vinden framför klippans kant där jag står
Bara jag har ansvar för mig själv och mitt liv
Tänker jag sakta
När jag släpper
Hoppar ut över klippkanten.
Och blir ett med mitt liv.
Jag är och tillåter mig att vara.




Fri vers av My Rådmark
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 12:11



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ännu en dikt som andas mycket vilja och livskraft för att vara det man själv är !!!
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark