Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja

Rätten att välja
blev för mkt
en dag på ICA MAXI
Det fanns för många vägar
för många snår
och för många visare
Det fanns cheddar, och grève
och hushåll
Hon slängde osten
i golvet




Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-01-02 12:53



Bookmark and Share


    misan
ååå tycker om.
känner igen mig :)
2009-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Hade hon bott i Sovjetunionen?
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex