Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner, resten av livet?

Ibland kan jag inte låta bli att undra

Om det någonsin blir mer än så här

Är det meningen att det ska vara

Upp Och Ner

Resten av livet?

Men jag antar att det inte finns någon idé

Med att undra

För det blir väl som det blir till slut i allafall

Men jag kan inte låta bli

Att tänka

Och då faller jag

Bit för bit

Ner igen

Andetagen som jag så lätt drog in

Kväver mig till döds

Men jag kan inte låta bli

Att undra

För jag förstår inte

Vad kärlek handlar om




Övriga genrer av Andunelen
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 22:20



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Helt underbart beskrivet! Mycket står på ända men kärleken är det mest svåraste man har att grunna på! För där finns massor av känslor som avlöser varandra<3/Ammie
2009-01-03

  kia k-n
Bra text och en känsla vi kan känna igen oss i - oavsett ålder!
Ja, visst vore det skönt om man kunde stänga av tänket och bara vara, bara känna ,just de där stunderna då lyckan är intensiv och när det som du skriver "är lätt att andas"...
En fin beskrivning!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen