Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One Call

Ett enda samtal kan rädda ditt liv. Ett enda samtal kan ta ditt liv.
Men att leva ett liv alltid rädd och aldrig få krypa fram. skicka den onskan du utsätts för vidare , kanske till en person mycket svagare.

Ett samtal och du kan få hjälp. Varför så rädd. Det nu dödar dig mer.
skam? Det är inget att skämmas för , monstret ska bort.




Övriga genrer av meowz
Läst 202 gånger
Publicerad 2009-01-03 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meowz