Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fram, bak nu

Jag kan inte se framåt, inte bakåt och inte nuet. Jag grips av panik och ångest.
Stop stanna!, kan framtiden vänta ett tag. Jag vill klara upp allt.




Övriga genrer av meowz
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 00:25



Bookmark and Share


  solprins
Sådär är det ofta för mig med.
2009-05-27
  > Nästa text
< Föregående

meowz