Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är inte skrämmande

Kärleken är
inte skrämmande
eller otäck
inte farlig
eller nåt du bör undvika
Kärleken är vacker
och stark
och något du alltid
är redo för

Du har inplanterat
i dig
kärlek
så du kan alltid ge
och alltid få
i en relation




Fri vers av Tea Alex
Läst 161 gånger
Publicerad 2009-01-03 11:05



Bookmark and Share


  Ellan
Ja kärlekens konto blir aldrig för stort.
när man öppnat det, så flödar det
med intag och uttag..
Vacker dikt ....
2009-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Men tyvärr ger man alltid kärleken skulden när man själv eller kontrahenten klantat till det.
"Love hurts", sjunger man gråtmilt.
Nonsens!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex