Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du målar mitt liv

Du målar
mitt liv
med din tunga
runt tändernas
rader
finns mina toppar
och dalar
som små minnen
av sorg
är lagningen
du aldrig vill
att nån ska se

När du skrattar
får jag kraft

Och vi andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-03 13:01



Bookmark and Share


  friheten
jättfin
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex