Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skådespelare

skådespelare
känn på min hud och tala om för mig att den existerar
även i dina ögon
och om du någon gång vill kyssa mig
kyss mig då så att jag rodnar



minns du den gången du sa att mina fingrar var små mirakel

kejsaren av svarta rosenkinder
drottningen med ögon som smaragder

minns du mig och mina drömmar
minns du min hud
minns du hur len min hud var med dig

minns du




Övriga genrer av blueberries
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-03 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blueberries
blueberries