Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uno Svenningsson var det visst någon som hette.


Jag skiljs

I en annan del av världen
var det någon som sjöng
vi möts och skiljs från varann
jag tycker jag skiljs
hela tiden
om och om och om igen
i den här delen
av staden
kvareret
rummet

Nu




Fri vers av Tea Alex
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 14:40



Bookmark and Share


  lyckeli
ja, det känner man igen
inte bara låten

men känslan
2009-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Uno, som började i kristna popbandet Freda´ en gång i tiden.

Svaret heter: avskildhet.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex