Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man gör paj med äpplen och en deg med havregryn skall ugnen stå på 225 grader och dessutom mellan trettio och fyrtio minuter, fyrtio minuter om man lagar efterrätten onsdag eftermiddag mellan klockan fjorton och sexten


Något litet om fusk





Om du sitter
i en framfarande
bil och låter

kameran panorera över
de väglyktor som
lyser upp vägen

nattetid, kan det
sedan se ut
som om du

har lyckats fånga
flygande tefat på
film, litet suddigt

men ändå fullt
acceptabelt som bevis
om man vill

försöka övertyga någon
om att det
finns sådana populära

fenomen, vilka är
av världsomfattande intresse
för så många




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP