Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är fullt, det är bara du som själv gör det tomt.

Citat från en svennes värld




Jag väntar på honom med en kram


På bara fötter över en matta av gräs så grön

Springer min pojke med korta ben så skön

Han springer och ler, jag väntar på honom med en kram

En kall vinterdag på vita lakan i en sjukhussäng

Började han sin resa bort till en himmelsk äng

Han går och skrattar, jag väntar på honom med en kram

Mina sista ord blev hälsa farmor och min bror

Hans hand släppte min och han på sin resa for

Han står och vinkar, jag väntar på honom med en kram




Övriga genrer av Sven Ryglert
Läst 755 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-05 11:07



Bookmark and Share


    villervallan
Den berör oerhört starkt. Det gör mig lite ovillig att peta i texten med kommentarer, men jag tror att det skulle gå att jobba med helheten lite till. Ett alternativ skulle vara att inte rimma den, det tog några genomläsningar innan jag såg mönstret i rimmen. Men så full av känslor, och ett innehåll som man knappt vill ta till sig.
2012-02-16

  Njord
Underbart fin dikt Sorglig och tankeväckande.
En kram ska man aldrig vänta med. KRAM
2009-01-05

  Cosmic Johanna
Mycket berörande kram...
2009-01-05

  Miss Mod
Saknar ord, så stark.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven Ryglert
Sven Ryglert