Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het kyla...ingen ekivok bagatell



Kylan väcker het
längtan bröstvårtor som blir
hårda sommaren
är inte långt borta då
ska jag njuta av hallon

minnas hur det var
när vi möttes den gången
i björkbacken ner
mot sjön dina blå ögon
som glittrade klart i solen

idag känns det som
det var länge sen stoftet
från dig är spritt för
vinden saknar närheten
må orden nå himmelen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP