Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några ord , sånt hat.

några ord. Några få ord som fick hela mig att vilja explodera , skrika. Det värsta ordet jag hört i hela mitt liv. Ett ord värre än jag hatar dig.

- Ni två vill verkligen utmärka er.
Personen som fick detta riktat emot sig, satt med ett lugn. Hon var vann.

-Det är ingen idé att ens säga något.

De orden är något jag aldrig skulle ta.
släpp det traditionella, släpp eran kontroll. Vi växer upp, ni blir hjälplösa. Vi ska ta över & mycket av det traditionella kommer försvinna.

skrik rosa, tatueringar, piercingar jag kommer njuta.
Vem sa att det var fel att vara annorlunda.




Övriga genrer av meowz
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-05 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meowz