Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en förlorad gåva

En kvinna en man
älskar
älskar varandra
älskar sig själva
Vi
brydde oss om varandra
brydde oss om andra

En
säger
Vi hindrar varandras utveckling
den andra
älskar fortfarande
sorg smärta
en ensam sorgsen liten man kvar

en gåva, en Anette
kunde jag ha gjort något
något annorlunda?

ska jag våga älska
älska igen
älska en annan
bry sig om en annan
när man slutat bry sig om sig själv




Övriga genrer av Kjell-Åke VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 23:03



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det går att börja bry sig om sig själv igen, det blir bättre, tar tid.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Åke VIP