Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om min älskade





Jag vill kyssa dig min älskade
jag vill kyssa dig
säg att du längtar som jag
efter att vi skall trycka
våra läppar mot varandras

tala älskvärt till varandra
om romantiska ting
om gemensam lycka
om resor till fjärran mål

samt upplevelser
bortom tro och vetskap

jag vill känna dina händer
kring mina kinder
låta din hud smaka mina kyssar
viska hemligheter
som ingen annan skall kunna ana sig till

vi skall dricka varandra till och berätta sagor
om härliga äventyr
för vem som än vill höra på

kom och kyss mig igen min älskade
låt dig väl smaka mina läppars nektar
fall i skratt eller gråt

bara du åter är vid min sida
min underbara vän och livskamrat
in i bleka döden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 17:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, sista raden gör texten ojämn, jag var i valet och kvalet om att ha med eller formulera om det där sista
2009-01-06

  mare VIP
Ljuvliga kärlek......ljuvliga rader :))
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP