Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ringer mig

Om du ringer
mig
så ska jag dansa
runt ditt svarta vatten
doppa tårna i det
och längta tillsammans
med dig




Fri vers av Tea Alex
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-06 20:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tror jag det...
Då infinner sig lättnaden.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex