Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egna bomber

I gaza
har de sina problem
jag har mina egna bomber
och granater
runt mina handleder
syns splittret
Håll om mig
nu




Fri vers av Tea Alex
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-06 21:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var en bra metafor!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex