Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAJAJA

Nej
det får du inte
Nej
det går inte
Nej
det är inte möjligt
och JA JA JA
jag vill!




Fri vers av Tea Alex
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 21:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Klara besked!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex