Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska jag kunna?

Hur ska jag
kunna säga
vad du är
och vem du är
och vad du
betyder
när allt
jag kan tänka
är MER




Fri vers av Tea Alex
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 22:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det innebär ju alltså att många frågor redan fått sina svar.
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex