Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

Imorgon
ringer du säkert
och skrattar
och du hade
ju inte tid
igår
och allt blir
som förut
men nu
är nu
så det får vänta
till imorgon




Fri vers av Tea Alex
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-06 22:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var dag har nog av sin egen plåga.
2009-01-07

  friheten
Känner igen mig, man får vara glad att det inte är föresnt då,
2009-01-06

  friheten
Känner igen mig, man får vara glad att det inte är föresnt då,
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex