Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett halvår kvar



Då kan jag åter andas på riktigt,
jag ska bränna min hud i sol försiktigt.



Myggor ska ina,
solen ständigt skina.



Korvar ska brännas på kol,
du ska få vad du tål.



Jag ska luka i rabatt så frodig,
biffen ska serveras lagom blodig.



Det salta havet ska smeka min lekamen,
jag ska gå på blomstrig skolexamen.



Ska nyttja sommaren brutalt,
verkligen suga ut den totalt.



Fåglarna ska kvittra och asfalt lukta varm lat dag,
jag ska erbjuda dig mina solbrända behag.



Längtar......och ser ljuset i tunneln.






Fri vers av Barfota utan strumpor och skor
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 10:50



Bookmark and Share


  Jimmy:n
Himla bra
2009-01-08

  Mygg
Åh, så fin!
Jag är säker på att du kommer gå barfota, utan strumpor eller skor :))
2009-01-07

  Missi VIP
Mm min sommarlängtan bara stärktes...
Fint!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Barfota utan strumpor och skor
Barfota utan strumpor och skor