Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hasaloppet





Numera går det att åka Wasaloppet
helt utan snö om vi vill och eftersom
vi kan göra det på lagg
som det sitter hjul på så behöver det
inte ens gå via Sälen.

Vi skulle lika bra kunna åka loppet
på huvudstadens gator eller
i Göteborg, Malmö eller inomhus
på någon av våra många idrottsarenor.

Varför låta det gå av stapeln just där
man stakat fram i så många år nu
när man kan exportera det till
alla fina orter runt om i lilla Sverige.

Liksom i Stockholm Maraton
är det många som inte ens
borde anmäla sig till loppet
eftersom så många begår loppet
medelst hasning.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP