Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla osagda ord 2

Alla osagda ord
små
och stora
meningar
som bildas
i mitt huvud

Som jag aldrig sagt

Fula och vänliga
eller fulla
av skit
och rödvin
Välkomnar de dig
inatt tror du?
När du ringer?




Fri vers av Tea Alex
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 22:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det tror jag.
Kärleken tar kommandot...
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex