Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var här

Om du var här
skulle jag slå dig hårt
i huvudet
och sen trösta dig
när du grät

Det är så
du gör
med mig
när du säger
att du ska ringa
men inte gör det




Fri vers av Tea Alex
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 23:03



Bookmark and Share


  stella
En vettig pedagogik! ;)
2009-01-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Känns så väl igen
2009-01-08

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2009-01-08

  Larz Gustafsson VIP
A mixed emotion.
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex