Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintern blev aldrig vår...ingen bagatell



Tårpilen klingar
hälsar morgonsolen med
frostiga grenar
gröngölingen förvarnar
iskristallerna faller

likt diamanter
från himmelen på en man
och en kvinna som
står under pilen enkom
med ögon för varandra

staden nyvaken
natten har gått till vila
ett förälskat par
hör genom diamantregnet
gröngölingens serenad

Västerbron kastar
sin långa skugga över
Riddarfjärden en
kärlekens lov för en dag
som aldrig kommer igen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-07 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP