Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontimmar

Det tar sån tid
att vakna upp
sakta
sträcker sig
morgontimmarna
in på förmiddagen
Jag måste ställa
klockan på 5
för att hinna
med morgonen
tror jag




Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-08 11:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi är lite olika på det sättet, vi människor.
Själv är jag ganska morgonpigg.
Men disciplin kan vara bra.
2009-01-08

  * Ammi *
ja dessa rader verkar handla om mig haha!
en sån bra beskrivning på hur eländigt det kan te sig för vissa människor!
applåd!
2009-01-08

  Måna N. Berger
Här var det hög igenkänningsfaktor! :) Fast jag behöver inte gå upp tidigt. Men när jag gjorde det..
Fint skrivet om de viktiga morgonstunderna!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex