Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.zoofakta.se/picture_library/hundar.jpg om hundarnas liv


Hundar

Tänk så många hundar som
lider men det finns såna som
räddar djur som människan har kastat ut
Dom som har kastat ut sina djur
dom tror att djuren kan klara sig själva
Vissa är säkert djurplågeri men jag hoppas att dom tar fast dom














Övriga genrer av Jonathan_
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 19:57



Bookmark and Share


  To
Tänktvärt och tack för att du bryr dig om dessa djur.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan_
Jonathan_