Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosbekännelse

 

Min vandring

var irrande och planlös

till dess jag insåg att

mitt livs goda herde var

en ung kvinna

vars livssyn och omdöme

ännu inte pulvriserats av

en fördömande omvärlds

förlamande granskning.

 

Kärleken är meningen.

Kärleken är gud. 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-08 21:26

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fint, tänker en ateist!!!
2009-01-10

  Mangal VIP
Känns sant, innerligt och vackert. En slags rosbekännelse.
2009-01-09

  korpfjäder
och alltid mycket mer än det går att tänka
fint!
2009-01-09

  Fredrik P. VIP
så sant
som det
är sagt
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP