Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man inte vet

Om man inte vet
får man prova
och pröva
och prova igen
Tills man utmattad
lägger sig ned
på stört
och ger upp

Eller hur var det nu?

Gamal kärlek
rostar aldrig

Men slits den ut?




Fri vers av Tea Alex
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 23:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
2009-01-09

  Måna N. Berger
Vet bara att den är oerhört slitstark och seglivad. Den har minst nio liv, som katten! :)
2009-01-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jo men önskereprisen är farligt nära
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex