Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedbantad närhet

Närhet
är det enda
jag vill ha
just nu
när du
inte ringer
är närheten
nedbantad
till ett minumum

Om du ringer
blir ditt hej
"hur mår du"
till en omfamning
jag så starkt
behöver

Ring då
telefonjävel
ring!




Fri vers av Tea Alex
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-09 09:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behovet finns det inget annat än just närhet som kan fylla.
Ett grundläggande mänskligt behov.
2009-01-09

    ej medlem längre
BRA!
2009-01-09

  Måna N. Berger
Dessa djävulska telefoner, som ligger där och lurar...
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex