Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ajaxkvinnan?

Ett nytt schampo
kanske löser
problemen?
Jag får den
känslan
av reklamen
Kanske en kopp
kaffe
eller en häftig bil
i silver mot en svart natt
eller en dansande
blå liten gubbe
mot min huvudvärk?

Om jag köper
riesen
blir jag upptagen, glad
och på språng då?

Vem vill inte vara
som ajaxkvinnan.




Fri vers av Tea Alex
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-09 09:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte skall du vara någpn ajaxkvinna. Du duger alldeles utmärkt som du är, lilla sprallgök.
2009-01-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja då löser sig allt...
inte bara fett
2009-01-09

  Måna N. Berger
Ajax, städning, blänkande rent... kopplar jag som inte sett någon reklam på evigheter. Njaeej, jag vill nog inte se ut som Ajaxkvinnan.. :)
2009-01-09

    Calin
Jag vill nog heller vara Lorealkvinnan.. för det är jag värd;)
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex