Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina krav som kvinna


Allt jag ska vara

Om jag ska vara
listig som en räv
och vig
som nån sorts
cirkusartist
Om jag ska vara
snäll
som en bullbakande mormor
och tålamodig
som en elevassistent
Om jag ska vara
rolig
som en stand up komiker
och hålla rent
som hon, vahettehon, ja just det ja Ulla
som städade i matsalen
i skolan...
Om jag ska vara
påhittig
som ett barn
och nyfiken
som en viss liten apa
då får du
tamefan ta
och ringa nu!




Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-09 10:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här skulle ju funka perfekt som kontaktannons...
Tänker på filmen med Diane Lane som jag såg i går..."Must love dogs".
2009-01-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Bra ryt!
2009-01-09

  Måna N. Berger
Hur var det det brukade stå på t-shirten, "You can never find another one like me"?
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex