Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst och minst...bagatell



Störst av allt är att
ge utan att begära
något i gengäld
minst av allt är de som får
utan minsta lilla tack




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-09 13:03



Bookmark and Share


  Miss Mod
Helt utan garanti - ingen bagatell
2009-01-10

  *Yezze*
så sant som det var skrivet!!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP