Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall...bagatell



Tio meter upp
står och tvekar vattnet ser
hårt ut tar ett djupt
andetag hoppar sen minns
jag inget mer av drömmen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 10:48



Bookmark and Share


  Miss Mod
Minneslucka - ingen bagatell
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP