Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det ändå vore så lätt...


Övergångar

Snön kysser den våta jorden
när den sakta faller genom mörkret
Gräset bleknar sakta bort
medan den nya tiden tränger på

Allt som var
inte längre är
Allt som blir
inte längre skapas

Tiden står stilla
djupt gömd under änglars frusna tårar
En tid som förflutit sakta
sakta mot slutet att förintas
vaporeras till intet

Där livet börjar och frodas
det är där det också förgås

Som snön som kysste den murknande jorden

Som tårarna som dog på mina läppar...




Fri vers av Dreyra
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-08-24 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreyra
Dreyra