Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag håller mina nyårslöften hittils! Heja mig!


Nyårlöften

Jag har lovat
att inte sluta röka
vilket torde bli lätt
för jag röker ju
aldrig
kanske kan jag börja
för att kunna sluta
eller inte

Jag har lovat
att inte försöka
gå ned i vikt
det är så lätt
att fastna
i svarta salar
av missmod
stora speglar
möter blicken
vid minsta rörelse

Jag har lovat
att dricka för mkt
te
jag tar min
blå höganäs
och njuter




Fri vers av Tea Alex
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 11:38



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Höjer min stora blå tekopp och skålar med dig för så bra löften! :)
2009-01-10

    misan
du har så bra löften du.

"det är så lätt
att fastna
i svarta salar
av missmod"
det var fint.
2009-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Duktig flicka.
Jag är säker på att du är alldeles lagom (även om jag inte gillar det ordet).
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex