Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har kommit ur viktnojja nu. Var innäslad i det förut, men har kommit ur det nu. Tack och lov.


Kalorier och giftiga svampar

Det blir
till slut
som att leva
i en annan värld
full av kalorier
och giftiga svampar
som förvirrar
och förstör
2 hg + på vågen
blir minst en
trasig dag
och 3 hg minus
och hela jag
är ett stort leende
Galenskap
uppmuntrad
av diverse hälso-
tidningar
och träningskompisar
som mäter fett i %
och betalar
för godis utan socker
och vilket pass
bränner mest?
Har man inget
att oroa sig för
så skapar man
något
Tex vikt.




Fri vers av Tea Alex
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-10 12:26



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Bara att gratulera :-)
2009-01-10

  Ronny Berk
väl beskrivet en situation och känsla som för mej är okänd men har förståelse inför...
2009-01-10

  Måna N. Berger
Det funkar precis som vilket beroende som helst, och är lika svårt att bryta. Gratulerar dig till att ha kommit ur det! Du är en stjärna!
2009-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Som Tintin i "Den mystiska stjärnan". Svampar överallt. Mein Schwampf.

Nej, ned med kalorikommunismen!
2009-01-10

  willex VIP
"2 hg + på vågen
blir minst en
trasig dag
och 3 hg minus
och hela jag"

just det där gillade jag mest i hela dikten...
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex