Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om döden






När man dör
och sedan varit
död någon tid

kommer det en
ängel och väcker
en, talandes om

för en att
livet jaget levt
bara var en

dröm. Nu återgår
allt till verkligheten
igen i paradiset.

Min första uppgift
idag är att
kratta några miljoner

löv vilka fallit
i sorgen över
att det blivit

höst. Efter lunch
bestående av päron
citroner och tvenne

varma fiskar är
det dags för
rollen som orm...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-10 16:01



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Omfödda dansa i mängder
bland löv i de saligas ängder?!

Nog ville jag lägga min manke
till denna bedårande tanke!
Carl-Erik
2009-01-11

  Måna N. Berger
Kratta fikonlöv? :)
2009-01-10

  korpfjäder
den här texten vill jag ha
äga
och titta på när jag vaknar
sedan ska jag vara orm
och återgå till det normala!
2009-01-10

    CHS
Fint! "Nu återgår allt till verkligheten igen", en mycket fin tanke.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP