Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[plus tiotusen minus grader]


det är kallt
minst plus tiotusen minus grader celsius
”skyddade ifrån världen
i vinterkläder”
står vi tätt, tätt tillsammans
så att vi nästan ser ut som en enda person

din andedräkt
snuddar,
i form av ånga,
min nästipp
och de fallande snöflingor har fastnat i mitt hår
du ler
vinterna är vacker
men iskall
tillsammans står vi där på skolgården
ibland fimpar och gamla snus
oskiljaktiga

vi emot världen
som alltid




Övriga genrer av eLDfÄngD
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-08-24 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eLDfÄngD
eLDfÄngD