Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oscar 11 år, min kompis äldsta son, skapar mkt. Ritar serier och gör egna tidningar.


Oscar

Kreativitet
och skrivande
han ritar serier
som sprutar glädje och sorg
och vanmakt
och kärlek och romantik
en Elvaåring med fart
massa tankar
i huvudet
formas mannen

Vem ska du bli?
Hur ska du vara?
Jag och din Mamma
väntar sakta
vi dricker vin
och pratar
när du sover




Fri vers av Tea Alex
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-10 20:02



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt, uppmuntras
2009-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Sådant skall uppmuntras.
Och jag menade inte vindrickandet...
2009-01-10

  Måna N. Berger
Elva år är en underbar ålder och elvaåringar är roliga att umgås med! passa på och njut av Oskars sällskap innan han fyller moped :)
2009-01-10

  prinscess VIP
vilken fin pojke du har
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex