Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En månad har gått sen du gick bort...ingen bagatell



Söker meningen
med livet finns därute
någonstans kärlek
är inte allt längre nöjd
med bara en kort romans

inte lockad av
villkorslös kärlek den tog
döden hand om finns
nu bortom livet under
en gravsten dolt av en krans




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2009-01-11 14:52



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underjorden - ingen bagatell
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP