Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjlig önskan...ingen bagatell



Ett stort svart hål dit
inget ljus når av själen
finns inga spår kvar
jag står vid vår önskebrunn
numera bottenlöst djup

och slänger i mynt
en del av guld andra av
silver fattigare
än någonsin förr önskar
inget mer än dig åter




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 15:50



Bookmark and Share


  Miss Mod
Orealiserbara önskemynt - ingen bagatell
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP