Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU


Tänk om
radion ville spela
lite äkta soul
just nu

Och om
Du ville dansa
lite här med mig
just nu

Just nu
skulle jag säga
allt du vill
höra och lite till


Tänk om
du ville kyssa
en liten nacke
just nu

Och om
Nacken ville vara
min och ingen annans
just nu

Just då
kunde jag sagt
allt du vill
höra och lite till
men


Tänk att
inget ville göra
någonting
just då

NU är förbi.




Fri vers av Matilda.k
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 13:56



Bookmark and Share


  Nova-Liv
mycket bra
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Tacka vet jag äkta soul.
Det där wailandet de kör på MTV får man snabbt nog av.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Matilda.k